SANIAINEN 100 KOTI

--6-

Koti

Olen Ivan. Minä olen 12-vuotias. Minä olen kotoisin Petroskoista. Nyt minä opiskelen kadettiopistossa kuudennella luokalla ja käyn suomen kielen kerhossa.

Kuvassa on koti. Se on armas sana. Koti on lämpöä ja rakkautta, siksi kuvassa on takka. Takan hyllyllä on veistos (K), valokuva (O), joulukoriste (T) ja kynttilä (I). Takassa on tulta. Minun koti on viihtyisä. KOTI on minun perhe, minun kissa ja suosikkiesineet. Koti on aina loma ja juhla. Perhe odottaa minua kotona. Siinä on lämmintä ja kodikasta. Kun minä tulen lomalle kotiin, minä koristan kuusen. Minä rakastan meidän kotia. 


Работу выполнил, Угренюк Иван, 6 а, ФГКОУ «Петрозаводское президентское кадетское училище».

Учителя: преподаватель ИЗО Балашова Светлана Леонидовна, педагог дополнительного образования Потапова Екатерина Александровна.

SANIAINEN 101 KADETTI
SANIAINEN 99 TYÖ
НАЖМИТЕ ENTER ДЛЯ ПОИСКА